Skip to main content

Lidt om os
bag Juice

Bag Juice sidder to krøllede hjerner, hvis vi selv skulle sige det. Med hver vores individuelle bagage af erfaring, har vi muligheden for at problemløse med forskellige briller på. Dette giver os en nuanceret tilgang til vores cases.

Juice Studio arbejde på kontor

Et marketing bureau
med ambitioner

Victor og Camilla fra Juice Studio

Vi skaber løsninger og resultater gennem stærkt samarbejde

Vores ambition hos Juice Studio er at lede vores kunder ind i en digital fremtid, hvor deres brands ikke bare overlever, men trives. Vi stræber efter at være pionerer inden for digital marketing og brandstrategier, og vores mål er at skabe langsigtede og meningsfulde relationer mellem vores kunder og deres målgrupper. Vi er drevet af en lidenskab for innovation og en forpligtelse til at levere resultatorienterede løsninger, der skubber grænserne for, hvad der er muligt inden for moderne markedsføring.

Vi vægter et godt samarbejde og enestående service som hjørnesten i vores tilgang. Hos Juice Studio stræber vi efter at være en eftertragtet samarbejdspartner inden for branchen ved konsekvent at levere ekspertise, kreativitet og værdiskabende løsninger til vores kunder.

Vi går et skridt videre for at forstå vores kunders unikke behov og udfordringer, og vi engagerer os aktivt i at opbygge tillidsfulde relationer. Gennem personlig opmærksomhed, proaktiv kommunikation og en dedikation til at opfylde vores kunders forventninger stræber vi efter at være mere end bare et bureau – vi skal være hinandens betroede partner på rejsen mod succes.

“Vi stræber efter at være pionerer inden for digital marketing og brandstrategier, og vores mål er at skabe langsigtede og meningsfulde relationer mellem vores kunder og deres målgrupper”

Victor Hegelund

Victor Seifert Hegelund

Co-founder

Min passion er at optimere virksomheders digitale markedsføring bl.a. gennem hjemmesider der ranker højt i Google, brugerrejse og konverteringsoptimering. Jeg kan bidrage med stor erfaring indenfor SEO og webudvikling fra tidligere jobs og freelance-arbejde i feltet.

Camilla Bargmann

Camilla Bargmann

Co-founder

Min passion er at idegenerere og skabe bæredygtige koncepter og kampagner der overrasker og åbner nye muligheder. Jeg kan bidrage med over 5 års salgserfaring, 3 års ledererfaring og design samt branding af et IT-system fra bunden.