Skip to main content

Få hjælp til
Visuel identitet

Vi er dedikeret til at hjælpe din virksomhed eller organisation med at forme en markant og mindeværdig visuel identitet der afspejler dit brands værdier.

Hvad kan du forvente?

Skabelse af logo: Vi designer unikke logoer, der repræsenterer din virksomheds unikke karakter og værdier.

Farvepaletter: Med vores ekspertise indenfor match af farver, udvikler vi en palet, der er skræddersyet til dit brands personlighed og målgruppe.

Typografi: Vi vælger skrifttyper, der harmonerer med din virksomheds budskab og gør det let for dine kunder at forbinde udtrykket med dit brand.

Billedstil: Vi skaber retningslinjer for billedbrug, der indfanger essensen af din virksomhed og dine mål.

Grafiske elementer: Vi udvikler grafiske elementer og ikoner, der forstærker dit brands genkendelighed og budskab.

Designmanual: Vi leverer en omfattende visuel identitetsmanual, så du ved, hvordan du skal bruge de forskellige elementer konsistent og effektivt i alle dine materialer og i din kommunikation.

Stationært materiale: Vi designer professionelle visitkort samt ét andet eksempel på materiale, der giver mening for din virksomhed. På disse fremgår den visuelle identitet, så du allerede er godt i gang.

Online tilstedeværelse: Vi kommer med to eksempler på grafisk materiale til SoMe opslag, som skal indikere, hvordan du afspejler den visuelle identitet på tværs af platforme.

Vi kan lave Visuel identitet for dig