Skip to main content

Case
Tuborg Tandklinik

Vi har moderniseret Tuborg Tandkliniks digitale og fysiske markedsføring ved at udvikle en moderne hjemmeside samt designe posters og behandlingspjecer, der bevarer den visuelle identitet.

Sådan hjalp vi Tuborg Tandklinik

Tuborg Tandkliniks hjemmeside

Hvordan kan der laves et redesign af tandklinikkens hjemmeside og fysiske marketing, hvor den visuelle identitet bevares og der indkluderes et fokus på SEO?

Dette projekt tilhører Tuborg Tandklinik ApS og det er derfor også Tuborg Tandklinik der ejer rettighederne til projektet.

Tuborg Tandklinik er en moderne og velkendt tandlæge beliggende i Hellerup, som har vundet Dental Medias patientpris i 2019 for “Årets klinik”. Klinikken lægger vægt på ekstraordinær service og behandlinger af kvalitet, hvilket de ønskede at afspejle endnu mere både gennem deres digitale og fysiske marketing.

Udfordringen var at designe og udvikle en hjemmeside med tilhørende SEO samt fysisk marketing såsom posters og behandlings-pjecer, som kunderne stadig kunne genkende Tuborg Tandklinik i.

Det var derfor vigtigt at bevare den visuelle identitet i form af farver, typografier, billeder og ikon-stil. Heraf havde vi fokus på at formidle brandet på en ny og mere moderne måde indenfor de satte rammer.