Skip to main content

Case
TAQU

Vi har lagt og udført en meningsfuld SEO strategi for TAQU og fotograferet deres menu med henblik på at udvide deres kundebase.

Kundeudtalelse

Det har været en fornøjelse at arbejde med JUICE Studio! Arbejdet blev udført super professionelt og det leverede materiale overgår mine forventninger. Jeg vil helt sikkert arbejde med JUICE Studio igen når muligheden melder sig!

Adrian Maksymiuk

Sådan hjalp vi TAQU

Hvordan kan vi bedst muligt udbrede kendskabet til TAQU og deres foodtrucks ved hjælp af SEO inkl. tekstforfatning og produktbilleder?

Dette projekt tilhører TAQU ApS og det er derfor også TAQU, der ejer rettighederne til projektet.

TAQU er en virksomhed der udlejer mexicanske foodtrucks med mad af høj kvalitet lavet på deres egne opskrifter. De autentiske tacos og deres tilbehør kan fodre et utal af gæster og skabe god stemning til ethvert arrangement. TAQU havde et ønske om at nå ud til endnu flere potentielle kunder og dermed udbrede kendskabet til brandet efter at have skiftet navn.

Udfordringen var at udvikle en SEO strategi, der gav mening i en stærkt konkurrencepræget og voksende branche af foodtrucks og streetfood.

Det var derfor vigtigt at fokusere på indhold, der både gavner brugeren og er nemt forståeligt for søgemaskinerne. Derudover har der været fokus på on-page SEO, såsom; meta-titel, meta-beskrivelse, intern linkbuilding og struktureret data.