Skip to main content

Case
Pædagogisk Rideterapi

Vi har hjulpet Maria med at skabe en brand-identitet og hjemmeside med et meget personligt udtryk, der kunne afspejle Maria som menneske og terapeut over for hendes klienter.

Pædagogisk Rideterapi v/Maria Knak logo

Kundeudtalelse

Super professionel tilgang til opgaven, hvor det var tydeligt at der på forhånd var gjort nogle tanker om resultatet. Det betød at man følte sig i gode hænder og hvor ideer blev præsenteret. Min oplevelse var professionalisme, engagement og kreativitet.

Maria Knak

Sådan hjalp vi Pædagogisk Rideterapi

Hvordan kan en brand- strategi og identitet øge kendskabet til rideterapi og tiltrække flere kunder ved at fokusere på virksomhedens kerneværdier?

Dette projekt og rettighederne tilhører KNAK-BARKHOLM ApS der ejer pædagogisk-rideterapi.dk.

Pædagogisk Rideterapi tager udgangspunkt i tanken om, at kombinere psykologi og coaching med hestesporten, som en alternativ måde at udøve terapi på, for primært diagnosticerede børn og unge med angst, autisme, ADHD mm. Derudover skal kombinationen også kunne bruges af voksne mennesker med udfordringer såsom skilsmisse, tab af job, lavt selvværd osv. Udfordringen for virksomheden var at få skabt opmærksomhed omkring denne pt. ret ukendte form for terapi gennem en visuel identitet og den digitale kommunikation og branding udadtil.

Eftersom der endnu ikke er et særligt stort kendskab til terapiformen, fandt vi gennem vores research frem til, at potentielle kunder havde et stort behov for at se evidens for terapien inden en købsbeslutning.

Der har derfor været stort fokus på “troværdighed” ved at fremhæve personalets uddannelsesbeviser og anbefalinger fra tidligere kunder samt generel viden og professionalisme på området. I forlængelse af dette har det også været vigtigt at skabe en brugervenlig hjemmeside med en visuel identitet der taler ind i dette. Udover det havde vi et stort fokus på SEO, i og med kendskabet til både terapiformen og virksomheden skulle udbredes en del.