Skip to main content

Case
Herlev Tandpunkt

Vi har hjulpet med at styrke Herlev Tandpunkts digitale tilstedeværelse gennem logo, Google Ads, webdesign og udvikling samt opsætning af hjemmeside.

Kundeudtalelse

Juice Studio har igennem hele processen været gode til at lytte til vores ønsker, værdier og målgruppe og derfra skabt det perfekte logo til vores virksomhed. Deres indbyrdes gode samarbejde og energi afspejlede sig i resultatet af deres flotte arbejde. Kæmpe anbefaling herfra til JUICE Studio.

Mehmet Demir & Hamide Durukan

Sådan hjalp vi Herlev Tandpunkt

Herlev Tandpunkts hjemmeside

Hvordan kan vi styrke Herlev Tandspunkts position på det digitale marked som selvstændig tandklinik?

Dette projekt tilhører Herlev Tandpunkt ApS og det er derfor også Herlev Tandpunkt, der ejer rettighederne til projektet.

Herlev Tandpunkt er en tandklinik, der fokuserer på værdierne; præcision, overblik, hensyn og overblik. Dette var vigtigt for klinikken at få afspejlet gennem hjemmesiden og et nyt logo, så besøgende fik det rigtige førstehåndsindtryk, når de stødte på klinikken i det digitale univers.

Der har været stort fokus på enkelthed, professionalisme og brugervenlighed i udviklingen af hjemmesiden. Derudover er SEO tænkt ind i løsningen fra start og der er desuden arbejdet med Google Ads for at udbrede kendskabet yderligere til klinikken.

Herlev Tandpunkt logo