Skip to main content

Case
Complianter

Vi har skabt et nyt, kvalitetsbevidst udtryk ved at bevare den originale visuelle identitet og fokusere på en simpel stil. Udforsk, hvordan vi har forbedret hjemmesiden med en unik ikonpakke og formidlet Complianter’s service på en præsentabel måde.

Kundeudtalelse

Vi har haft et fantastisk samarbejde med JUICE. Gennem kreativitet, flid og evne til at udfordre vores tanker, har vi med JUICE ikke blot fået et design, men nye ideer. Jeg vil give JUICE vores bedste anbefaling og håber, at vores samarbejde kan bestå i mange mange år endnu.

John Poulsen

Sådan hjalp vi Complianter

Hvordan kan man lave et redesign af en hjemmeside ved brug af den oprindelige visuelle identitet, men alligevel skabe et nyt udtryk?

Complianter er en virksomhed, der ønsker at hjælpe tandklinikker til en lettere hverdag, hvor passion og energi bliver en del af arbejdsdagen og behandlingerne og tiden med patienterne kan fylde mest. De har derfor skabt et komplekst og moderne it-system, der hjælper klinikejere med at lette den administrative byrde ved at give overblik over de mange gældende love og regler. Systemet skal desuden gøre det nemt for klinikken at dokumentere overholdelsen af disse og digitalisere den daglige drift. Udfordringen for virksomheden var at lave et redesign af hjemmesiden, der kunne give et mere gennemført og kvalitetsbevidst udtryk.

Der har været fokus på at skabe et simpelt udtryk, der bruger Complianters eksisterende farvepalette, der kan formidle virksomhedens service på en præsentabel måde og informere om kundens udbytte. Der er udformet en unik ikon pakke, der giver den visuelle stil noget originalt indhold, der kan afspejle virksomhedens fokus på kvalitet.